Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer göz altına alındı!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve iki birlik çalışanının sahte evrak düzenleme suçuyla ilgili göz altına alındığı öğrenildi.

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve iki birlik çalışanının sahte evrak düzenleme suçuyla ilgili göz altına alındığı öğrenildi.

KIBRIS’ın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre olayın yurt dışından işçi getirilmesiyle alakalı olduğu, polisin Gürcafer’den ifade aldığı kaydedildi.

Polisten yapılan açıklamada;

“Polis Genel Müdürlüğüne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Amirliği tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Cafer Gürcafer “İrtikap, Sahte Belge Düzenleme ve Tedavüle Sürme” suçlarından, H.A. ve N.T. ise “Sahte Evrak Düzenleme” suçlarından tutuklandı. Zanlılar yarın Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılacaklar. Soruşturma devam etmektedir.” ifadeleri yer aldı.

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek