Nasser Al-Khelaifi gözünü İngiltere’ye dikti! Hedef Leeds United…

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Nasser Al-Khelaifi, bir yatırım daha yapıyor. Fransa'nın dev kulübü PSG'nin sahibi olan Khelaifi, şimdi de bir İngiliz kulübünü satın alıp dünya futboluna damga vurmak istiyor.

Fransız ekibi PSG’yi satın aldıktan sonra yaptığı transferlerle dikkat çeken Nasser Al-Khelaifi, İngiltere’ye yatırım yapmaya hazırlanıyor. 45 yaşındaki işadamı, PSG’nin ardından İngiltere’den de bir takım satın alıp futbol dünyasını iyice etkisi altına almak istiyor.

İngiliz basınının haberine göre Khelaifi, PSG – Club Brugge maçında Leeds United sahibi Andrea Radrizzani’yi davet etti. Zengin başkan, Andrea Radrizzani’ye Leeds United’ı satın almak istediğini belirtti.

Arap sermayeli Manchester City’yle yarışma istediği belirtilen Al-Khelaifi’nin Leeds United’a küçüklüğünden beri hayranlığı olduğu ifade edildi.

Teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa’nın yaptığı Leeds United, Premier Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. Nasser Al-Khelaifi’nin toplam servetinin 5 milyar eurodan fazla olduğu tahmin ediliyor.

PSG’yi 2011’de satın alan Nasser Al-Khelaifi, takıma Di Maria, Thiago Silva, Cavani, Mbappe ve Neymar gibi isimleri transfer etmişti. Katarlı iş adamının yapacağı yeni yatırımlar merakla bekleniyor.

Spor Haberleri

Çetinkaya ilk galibiyetini aldı
Fenerbahçe 117. yaşını kutluyor
Kıbrıslı Türk sporcu Ada Şerif Sandallı, Ankara bölge binicilik şampiyonasına katıldı
Gururumuz Sedef Nergiz, Avrupa’da şampiyonluğa yürüyor
Musmer UniLeague Şampiyonu Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi