Norveç’ten 3 takım kamp için geldi

Yaşları 15 ile 20 arasında değişen 35 kişilik kız ve erkek oyunculardan oluşan Norveç’ten 3 takım kamp için ülkemize geldiler.

Ülkemizde faaliyet gösteren TourPlus’ın organize ettiği ve geçtiğimiz yıl başlattığı programı bu yıl da devam ettiriyor. Konuk takımlar kız ve erkek olmak üzere üç farklı grup halinde Girne’de 1’er haftalık kamp yapacaklar.Geçtiğimiz gün gelen ilk grup burada bulundukları süreiçerisinde hazırlık maçları da yapacaklar.

Kız takımı dün Nihat Bağcıer Stadı’nda Düzkaya U15 takımı ile bir maç yaptı. İlk devresi Düzkaya’nın 3-1üstünlüğünde geçilen karşılaşmanın 90 dakikası 4-4 eşitlikle tamamlandı. Konuk erkek takımları da bugün ve yarın birer hazırlık maçı yapacaklar.

Norveç kız futbol takımının antrenörlüğünü Norveç Kadın Futbol Milli Takım oyuncularından MelissaWiik yapıyor.

 

Spor Haberleri

Başkanlık için tek aday Hasan Sertoğlu
Kıbrıslı Türk Yüzücü Doğukan Ulaç, Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı
Yağlı güreşlerin yeniden düzenlenmesi hedefleniyor
Galatasaray – Fenerbahçe maçının hakemi Slavko Vincic oldu
Kula Belediyesi ülkemizden memnun ayrıldı