Okulun damı çöktü!

Yoğun yağışlar, Şehit Mehmet Eray İlkokulu’nda zarar ziyana neden oldu!

Minareliköy’de bulunan Şehit Mehmet Eray İlkokulu da yoğun yağışlardan nasibini aldı. Aşırı yağış sonrası okul müdürünün odası ve bir sınıfın tavanı çökerken, bazı sınıfların tavanı çatladığı belirtildi.

Yaşanan olay sırasında okulda herhangi birinin olmaması büyük bir şans olarak nitelendirilirken, Şehit Mehmet Eray İlkokulu Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada, yarın ve Cuma günü ilkokul öğrencilerinin okula gönderilmeyeceği, eğitimin Pazartesi gününden itibaren devam edeceği kaydedildi. Öte yandan okul öncesi binasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı için eğitimin yarın rutin bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Sosyal Medya’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“4 Aralık Salı günü sabaha karşı ülkemizde yaşanan doğal afet sonrası okulumuzda müdür odasının tavanı çöktü, eski binamızda 2a sınıfının tavanı çöktü, birinci - ikinci sınıflarımız, muavin odası, öğretmen odası, sekreter odasının tavanı nemlendi ve eski binamızda bazı odalarımızın tavanı çatladı. Eski binanın koridoru sıkıntı arz etti. Bu süreçte, bakanlığımıza erken organize ve çalışmaları için; Değirmenlik Belediyemize ise her zaman yanımızda oldukları ve büyük destekleri için çok teşekkür ederiz.

 

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak