Olacak iş değil.. Tartan piste sahne kurdular!

Liseler arası müzik yarışması için Lefkoşa Atatürk Stadı'nın tartan pistine kurulan sahne, tepkilere yol açtı

Liseler arası müzik yarışması için Lefkoşa Atatürk Stadı'nın tartan pistine kurulan sahne, tepkilere yol açtı. Tanınan eski atletlerden, beden eğitimi öğretmeni Çilem Esenyel Özteknik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert eleştirilerde bulundu. 

Kariyerinde  Türkiye’de 4x100 branşında rekor kırarak birinci omasının yanı sıra birçok önemli madalya bulunan Esenyel, açıklamasında, tartan pistte sadece atletizm antrenmanlarının ve yarışlarının yapıldığı, özel çivili ayakkabıların giyildiği ve pistin esnek yapıda bir zemin olduğunu belirtti.

Haftaya okullar atletizm eleme ve final yarışları olduğuna işaret eden Esenyel, "Sorarım size, Hangi akla hizmet atletizm pistine kuruldu bu sahne? Vallahi içim yanıyor. Yüksek zekanızdan dolayı sizi alkışlıyorum." dedi. 

Gündem Haberleri

Yüksekten düşen MD. Humayun Kabir hayatını kaybetti
Zeki Çeler: Biz Kimseyi ayırmadan, herkes için eşitlik istiyoruz
Esentepe'de traktör 7,20 metrelik araziye düştü
“Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı” da masada: 5 yasa tasarısı görüşüldü
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı