“Onlar hepimizin kahramanları”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeni ile yayınladığı mesajda, zor süreçte özveri ile çalışan hemşirelerimizle gurur duyulması gerektiğini belirtti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeni ile mesaj yayınladı. Başkan Harmancı mesajında COVID-19 sürecinde hemşirelerin gösterdiği özveriye vurgu yaparak, şu anda sıfır vaka noktasında gelinmesinde onların ortaya koydukları emeğin önemine dikkat çekti.

 

 “Zor süreçte hemşirelerin emekleri ortadadır”

Hemşireleri bizlerin kahramanları olarak niteleyen Başkan Harmancı, bu zor süreçte hemşirelerin emeklerinin ortada olduğunu ve bununla gurur duyulması gerektiğini belirtti.

Başkan Harmancı mesajının sonunda COVID-19 salgınında 24 günlük süreçte sıfır vaka tespitine vurgu yaparak bu noktaya gelinmesinde katkı ve emek koyan herkesin büyük bir teşekkürü hak ettiğini sözlerine ekledi.

 

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak