Özersay: En uygun tarih Aralık ayı

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi olarak üzerinde anlaşılacak en uygun tarihin Aralık ayı olacağını dile getirdiklerini ifade etti.

Erken seçim tarihi konusunda Salı günü Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu başkanlığında toplanan Danışma Kurulu’nda konsensüs sağlanamadığını belirten Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi olarak üzerinde anlaşılacak en uygun tarihin Aralık ayı olacağını dile getirdiklerini ifade etti.

“Erken seçim tarihi konusunda herkes elinden geleni yapmalı”

Daha önce üzerinde uzlaşılan 6 Şubat tarihi konusunda da açıklamalarda bulunan Özersay;  “6 Şubat tarihi belirlendiğinde, bizleri 6 Şubat’a kadar taşıyabilecek bir hükümet olduğu iddiası vardı en azından. Şimdi o iddia dahi yok. Birbirini suçlayan koalisyon ortakları var ortada. Bu ortamda Şubat’a kadar bırakalım da memleketi olmayan hükümet mi idare etsin?  Şuan o ihtimal ortadan kalktı” diyerek erken bir seçim tarihi belirlenmesi hususunda herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı.

Gündem Haberleri

Uzlaşı yok!
Perşembe gününe kadar hava yağmurlu olacak
KTÖS: Bugün itibarıyla okullar açık, öğretmen ve çalışanlar görevlerinin başında
Grev ve eylemler askıya alındı!
Elektrik akımına kapıldı, hayatını kaybetti