Özgürgün: Henüz Her şey bitmedi

Kaymaklı’da İltaç Karayel’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen tecrübeli çalıştırıcı Mehmet ALi Özgürgün takımla ilk idmanına dün çıktı. Özgürgün, henüz her şeyin bitmediğini belirterek hedeflerinin kupa olduğunu açıkladı

Süper Lig’in başkent temsilcilerinden Küçük Kaymaklı’da İltaç Karayel’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Ali Özgürgün, takımla ilk idmanına dün çıktı.

Geçmiş sezonlarda da Küçük Kaymaklı’da görev yapan tecrübeli çalıştırıcı, takımının bugün Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda karşılaşacağı Ozanköy maçına hazırlamak için vakit kaybetmeden kolları sıvadı.

Küçük Kaymaklı’nın yeni teknik adamı Mehmet Ali Özgürgün nezaretinde dün Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda yaptığı idmanı başkan Hasan Tosunoğlu da izledi.

Bugün oynanacak kupa maçında takımının başında yedek kulübesinde olacak olan Mehmet Ali Özgürgün, dün idman sonrasında yaptığı açıklamada henüz her şeyin bitmediğini ve ligde gidebildikleri yere kadar gidebileceklerini söyledi.

Özgügün: “Ligdeki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ancak ana hedefimiz kupayı kazanarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

 

Spor Haberleri

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Sadık Cemil Stadyumu çim sahası açıldı
‘Demir Yumruk’tan anlamlı zafer
Sonay Adem "Mücadele ve Dostluk" turnuvası yapılıyor
Metin Turunç İstanbul’da zafere ulaştı
“Demir Yumruk” Metin Turunç, Ünvan Maçı İçin İstanbul’da Ringde