Yerel basındaki haberlere göre, Karaçi şehrinde Pakistan Merkez Bankasına ait bir şubede 3 gün önce işe başlayan güvenlik görevlisi, arkadaşlarıyla banka müşterilerine ait 26 kiralık kasayı soydu.
Polis, Saddam Hüseyin isimli güvenlik görevlisi ile beraberindekilerin, pazar gecesi bankanın diğer güvenlik görevlilerini, ellerini bağlayarak bir odaya kapattığını belirtti.
Kiralık kasaların olduğu bölüme giren hırsızlar, 26 kasadaki mücevherleri çaldı ancak nakit paraya dokunmadı.
Güvenlik kamerası kayıtlarını da alan soyguncular, bankadan ayrılırken dış kapıyı kilitlemeyi de ihmal etmedi.
Polis, Hüseyin ile beraberindekilerin yakalanması için operasyon başlattı.
Olayla ilgili bir başka banka güvenlik görevlisinin gözaltına alındığı açıklayan polis, kasalardan ne kadar mücevher çalındığının henüz bilinmediğini kaydetti.
Dünya Haberleri
Trump: “İran, Hürmüz Boğazı'nı kapatırsa ABD 20 kat daha sert karşılık verecek”
İran: Türkiye topraklarına doğru bir füze atılmadı
İsrail Lübnan'a kara harekatı başlattı!
"İşgal altındaki Filistin topraklarında iki devletli çözüm ortadan kaldırılıyor"
ABD, İran’a uzun süreli saldırıya hazırlanıyor