Rogers: "UBP-CTP-HP koalisyon hükümeti oluşturmalı"

HP Genel Sekreteri Jale Refik Rogers, Meclis’te yer alan üç büyük partinin koalisyon hükümeti oluşturması gerektiğini belirterek, “UBP-CTP-HP el ele vererek, herkesin elini taşın altına koyması çok önemlidir” dedi.

Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Jale Refik Rogers, katıldığı bir programda hükümet kurma çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halkın Partisi-Ulusal Birlik Partisi ( UBP) koalisyon hükümetinde yaşanan bazı sıkıntılara dikkat çeken Rogers, yapılan istihdamları hatırlatarak “Başbakan Yardımcısı ve Başbakan olmadan istihdam yapılmayacaktır diye bir kural varken bizi umursamadan yaptılar” dedi.

Rogers, Meclis’teki 3 büyük partinin UBP- CTP-HP el ele vermesi gerektiğine işaret ederek, “Bu süreçte hepimizin elini taşın altına koyması çok önemlidir. Ülke adına çokça iyi bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Üstel: 8 Nisan’da yeni 2026 mali protokol imzalanacak
Selma Eylem, 9 yılın ardından başkanlığa veda edeceğini açıkladı
Sendikalar Meclis önünde eylem yapacak
Biri 294, diğeri bin 194 gündür kaçak olduğu ortaya çıktı
Eski sevgilinin evini bastı, darp etti, cinsel tacizde bulundu