Rum Sağlık Bakanlığı Koronavirisü Salgını Konusunda Dünya Sağlık Örgütüyle Temas İçerisinde

Rum Sağlık Bakanlığının koronavirüsü salgını konusunda, Dünya Sağlık Örgütü ve AB yetkili makamlarıyla sürekli iletişim halinde bulunduğunu ve yayımlanan direktifleri uygulama konusunda da hazır olduğunu dile getirdi

Rum Sağlık Bakanı Konstantinos İoannu, dün yaptığı açıklamada, Rum Sağlık Bakanlığının koronavirüsü salgını konusunda, Dünya Sağlık Örgütü ve AB yetkili makamlarıyla sürekli iletişim halinde bulunduğunu ve yayımlanan direktifleri uygulama konusunda da hazır olduğunu dile getirdi.

Alithia’da yer alan habere göre, virüs salgını konusunda uygulanmakta oldukları açıklanan şeylerin geçerli olmayı sürdürdüğünü dile getiren İoannu, sınırların kapatılmasının ise söz konusu olmadığını belirtti.

İoannu, Nöroloji ve Genetik Enstitüsü Müdüründen dün aldığı bilgiye göre, koronavirüs ile ilgili testlerin dün akşamdan bu yana Güney Kıbrıs’ta da yapılmaya başladığını ekledi.

Güney Kıbrıs Haberleri

Hristodulidis: Maraş önerisi masada kalmaya devam ediyor
PepsiCo ve EKTAM Kıbrıs’a 144 milyon Euro’luk dava açıldığı iddiası
Limasol’da 22 yaşındaki Kıbrıslı Türk gence saldırı!
Hristodulidis: Kıbrıs müzakerelerinin yeniden başlaması için fırsat penceresi var
Güney Kıbrıs’ta taşınmaz mal satışlarında yüzde 14’lük artış