Sahibi yurt dışında olan eve girip, yaşadılar

Polisten verilen bilgiye göre, olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.A. ve Ü.A. tutuklandı.

Edremit’te Eylül 2023-11 Eylül 2024 tarihleri arasında S.A.(K-64) ve Ü.A.(E-48)’nın izinsiz olarak yurt dışında sakin iki şahsa ait bir ikametgahın giriş kapısı ile garajı kapısı üzerinde takılı olan kilitli durumdaki asma kilitleri, bir suç işlemek kastıyla kasten kırıp hasara uğrattıktan sonra ikametgah içerisine giriş yaptıkları ve hakları olmamasına rağmen içerde yaşamak suretiyle, ikametgahı zorla işgal ettikleri tespit edildi.

Polisten verilen bilgiye göre, olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.A. ve Ü.A. tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

Gündem Haberleri

"Hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor"
Şenkaya: 200 milyon Euro Güney'e kaydı
KTOEÖS LTL önünde okul müdürüne açılan soruşturmayı eleştirdi
Banka çalışanları hakim karşısında!
Polisin dur emrine uymadı, polislere çarptı