Salamis Otel'den kötü haber!

Salamis Otel'de çalışan ve günlerdir karantinada olan yaklaşık 100 kişiye yapılan testlerden 34’ünün testi pozitif çıktı.

İki hafta süreyle Salamis Otel’de bulunan ve koronavirüs tespit edildikten sonra karantinaya alınan Alman kafile ile ilgilenen otel çalışanları ve polislere bugün test yapılmasının ardından ciddi bir durum ortaya çıktı.

Salamis Otel'de çalışan ve günlerdir karantinada olan yaklaşık 100 kişiye yapılan testlerden 34’ünün testi pozitif çıktı. Uygulanan testlerin ‘hızlı kit’ denilen sistemle yapıldığı ve bu testlerin %65 doğruluk oranı olması nedeniyle testler hemen doğrulama testi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne gönderildi. Tam testlerin sonuçlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı’nın bir açıklama yapması bekleniyor.

Gündem Haberleri

"KKTC’nin acil olarak reform ve tedbirlere ihtiyacı var"
58 paket köpek maması ve ziynet eşyası çalındı
Müsteşar Hüseyin Cahitoğlu 5 gün daha tutuklu kalacak
5 kaçak daha yakalandı
“Temel hedef, Kıbrıs sorununun çözümüdür”