Saner: Gündemde kabine değişimi yok

Başbakan Ersan Saner, gündemde kabine değişimi olmadığını söyledi.

Başbakan Ersan Saner, gündemde kabine değişimi olmadığını söyledi.

Spekülasyonlara kulak asılmamasını isteyen Saner, “Şu anda herkes görevinin başında ve sadece ülkeyi yeniden ayağa kaldırmayı düşünüyoruz, bunun için çalışıyoruz” dedi. “Türkiye kabinede değişiklik istiyor” iddiasını da yalanlayan Saner, “Türkiye hükümeti ile şu anda görüştüğümüz iki konu var; pandemi ile mücadele ve ekonomik kalkınma. Bunun dışında bir konu yok. Belli ki birileri ilişkilere zarar vermek istiyor” dedi.

UBP tarihinde kabine değişimlerinin her zaman olduğuna dikkat çeken Saner, “Bu da kimseden saklanmaz. Olsa, ben söylerim. Doğaldır da. Ancak şu anda kabine değişikliği falan gündemde değil. Spekülasyon, inanmayın” dedi.

Bugün öğle saatlerinden itibaren bir çok internet sitesinde Ali Pilli’nin görevden alınacağı, Resmiye Canaltay’ın Bayındırlık Ulaştırma, Dt. Ünal Üstel’in de Sağlık Bakanı olacağı iddia edilmişti.

Başbakan iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor