Saray'a buradan ekmek çıkmaz

Saray’a giden CHP'li iddiası sonrası tartışmalar devam ederken CHP parti yönetimini topa tutan Muharrem İnce'den yeni bir açıklama geldi.

Saray’a giden CHP'li iddiası sonrası tartışmalar devam ederken CHP parti yönetimini topa tutan Muharrem İnce'den yeni bir açıklama geldi.

CHP'li Muharrem İnce, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Her Cumhuriyet Halk Partili için, parti her şeyin önünde ve üstündedir. Partiyi korumak, partinin değerlerinin taşıyıcısı olmaktır.

Ben değil, bütün partililer son birkaç günde istemediğimiz şeyleri yaşıyorsak bunun sorumlusu partide olup kendilerini partinin değerleriyle buluşturamamış insanlardır. Yaşananlara rağmen göreceğiz Saraya buradan ekmek çıkmayacaktır. Bu ülkeye yaptıkları kötülükler ortadadır.

Partimin temiz geleceği için partinin değerleriyle buluşamamış insanlarla nasıl mücadele edeceksem, bu güzel vatanı Saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm.”

İşte o mesajlar:

Türkiye Haberleri

Mersin Limanı’nda kimyasal alarm!
Türkiye’de ağustos enflasyonu yıllık 31,51 oldu
Türkiye’nin nüfusu 86 milyon 320 bin oldu
Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye gelecek Türk asırlarının müjdesidir