Sevenler kahroldu

Kuğu Reklamın sahibi, evli ve iki çocuk babası olan 49 yaşındaki Murat Güder’in cansız bedeni, Bedi’s’teki ormanlık alanda bulundu

Gazimağusa dün akşam saatlerinde acı bir haberle sarsıldı. Kuğu Reklamın sahibi, evli ve iki çocuk babası olan 49 yaşındaki Murat Güder’in cansız bedeni, Bedi’s’teki ormanlık alanda bulundu.

Evinden sabah saatlerinde yanına aldığı av tüfeği ile ayrılan ve kendisinden uzun süre haber alınamayan Murat Güder’in cansız bedenine, dün gece saat 21.00 sıralarında, devriye gezen Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri ulaştı. Bedi’s Piknik Alanı yakınlarındaki ormanlık alanda park halinde duran PT 705 plakalı aracında kanlar içerisinde ölü bulunan Murat Güder’in canına kıydığı tahmin ediliyor.

 Murat Güder’in acı vedası başta Gazimağusa olmak üzere ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri, olay yerine giderek detaylı incelemelerde bulundu.

 Tüfeği alarak evden çıktı

 Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre Güder, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayıyor ve düzenli aralıklarla Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 49 yaşındaki Murat Güder, dün sabah saatlerinde av tüfeğinide yanına alarak evden ayrı Güder’in av tüfeğini satacağını söyleyerek evden ayrıldığı ve uzun süre kendisinden haber alınamayınca ailesinin polise başvurduğu öğrenildi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

"KKTC’nin acil olarak reform ve tedbirlere ihtiyacı var"
58 paket köpek maması ve ziynet eşyası çalındı
Müsteşar Hüseyin Cahitoğlu 5 gün daha tutuklu kalacak
5 kaçak daha yakalandı
“Temel hedef, Kıbrıs sorununun çözümüdür”