Shakhtar Donetsk, Real Madrid’i nakavt etti!

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid'e konuk olan Shakhtar Donetsk, zorlu deplasmandan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarıda 3-0 geriye düşen ancak geri dönmeye çalışan Madrid'in 90+3'te bulduğu beraberlik golü ise 'VAR' kararıyla iptal edil

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun ilk maçında Real Madrid ile Shakhtar Donetsk arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı.

İspanya ekibine karşı maça çok iyi başlayan Shakhtar Donets, 29’da Tete’nin golüyle 1-0 öne geçerken, 33’de Raphael Varane’ın kendi kalesine attığı golle skor 2-0’a geldi.

Üst üste gelen gollerin şokunu atlatamayan Zinedine Zidane’ın öğrencileri, 42. dakikada Manor Solomon’un golüyle soyunma odasına 3-0 geride girdi.

İkinci yarıda başka bir kimliğe bürünen Real Madrid, 54’te Luka Modric, 59’da ise saniyeler önce oyuna giren Vinicius’un ayağından bulduğu gollerle durumu 3-2 yaptı.

Üst üste gelen gollerle geri dönüş sinyali veren Real Madrid, Shakhtar Donetsk’in bulduğu fırsatları gole çevirememesiyle umutlarını son anada kadar sürdürdü.

Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde Federico Valverde’nin attığı gol Real Madrid’i büyük bir sevince boğdu ancak VAR uyarısıyla gol iptal edilince Shakhtar Donetsk sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Spor Haberleri

Kıbrıslı Türk sporcu Ada Şerif Sandallı, Ankara bölge binicilik şampiyonasına katıldı
Gururumuz Sedef Nergiz, Avrupa’da şampiyonluğa yürüyor
Musmer UniLeague Şampiyonu Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi
“Grönholm Metodu” oyunu LAÜ’de sahnelendi
Hüseyin Arhan ve Enis Alçıcı yarın Yenişehir Triatlonunda start alacak