Sibel Tatar, Lefke’ye ziyaret gerçekleştirdi

Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Lefke’de bir dizi ziyarette bulunarak, sosyal hizmet faaliyetlerini yürüten merkezlerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başbakan Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Lefke’de bir dizi ziyarette bulunarak, sosyal hizmet faaliyetlerini yürüten merkezlerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sibel Tatar’ UBP Lefke Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti.

Sibel Tatar, ziyareti kapmasında, kadın sivil toplum temsilcileri ile de görüşmeler yaptı.

Bölgedeki sağlık hizmetlerinin işleyişi ile ilgili de bilgiler alan  Tatar, ardından Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nde öğretmenler ve çocuklarla bir araya geldi.

Sibel Tatar, çocukları, termos armağan ederek çok sevindirdi.

Özel eğitimin, özel çocuklar için önemine vurgu yapan Sibel Tatar, özel eğitim bilincinin ailelerin tümünde olması gerektiğini ifade etti.

Okulda, Öğretmenlerin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini belirten Tatar, sosyal hizmet projelerini genişletmek için hem devlet katkısı hem de öze

Gündem Haberleri

Taçoy’dan akaryakıta zam sinyali!
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla attı
Lapta’da hayvan kaçakçılığı!
Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim’de başlayacak
Ekinci: Genel sağlık sigortasını hayata geçireceğiz