"Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil"

KIBRIS Gazetesi’ne konuşan Fırıncılar Birliği Başkanı Ömer Çıralı, ekmek fiyatlarına zam yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaparak, birlik olarak ekmeğe zam yapılması konusunda bir karar almadıklarını vurguladı.

Son dönemde temel gıda ürünlerinde ve ekmek fiyatlarında artışların yaşanması, tüketicileri endişelendirmeye devam ediyor. Her geçen gün yaşanan bu zamlar, özellikle dar gelirli ailelerin bütçelerini olumsuz yönde etkiliyor.

KIBRIS’a konuşan Fırıncılar Birliği Başkanı Ömer Çıralı, ekmek fiyatlarına zam yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaparak, birlik olarak ekmeğe zam yapılması konusunda bir karar almadıklarını vurguladı.

“Şimdilik ekmeğe zam söz konusu değil”

Bazı fırınların zam yapılması konusunda isteklerinin olduğunu belirten Çıralı, şu an için ekmeğe zammın söz konusu olmadığını dile getirerek konuşmalarına şu şekilde devam etti:

“Bazı fırınlar hayat pahalılığından ötürü zam yapılması gerektiğini dile getirdiler yalnız birlik olarak bizim şimdilik öyle bir kararımız yok.”

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek