Sonüstün: Ekonomiyi batırmak diye buna denir

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Salih Sonüstün, Başbakan Faiz Sucuoğluna verdiği sözleri tutma çağrısında bulundu.

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Salih Sonüstün, Başbakan Faiz Sucuoğluna verdiği sözleri tutma çağrısında bulundu.

Elektrik konusunda Bakanlar Kurulu kararını resmi gazetede yayınlatmayarak, uygulamaya girmesini engelledikten sonra, “ sadece bir ay için geçerliydi “ diyerek kaos yaratıldığını dile getiren Sonüstün, ayni şeyin alkolde FİF vergisi konusunda da yaşandığını, “ düzenlemeyi yapacak memurlar COVİD oldu “ diyerek halkı kandırmaya devam ettiğini vurguladı.

Kimsenin gümrüklerden mal çekmediğini, piyasada yaprak kımıldamaz bir durgunluk yaşandığını dile getiren Salih Sonüstün, “ Ekonomiyi batırmak “ buna denir dedi.

Başbakan Faiz Sucuoğluna, “ Maliye Bakanı ile aranızdaki sorunları çözerek halkı daha fazla mağdur etmeyin “ çağrısında bulunan Salih Sonüstün, “ çözemiyorsanız biran önce istifa edip, gidin “ dedi.

Kuzey Kıbrıs ekonomisinin iflas etmesinin esas nedeninin statüko olduğunu, militarist bir rejim altında yaşadığımızı dile getiren Salih Sonüstün, kötü ve basiretsiz yöneticilerin, kendi çıkarları için toplumu ateşe atmakta olduklarını vurguladı.

Gündem Haberleri

Yüksekten düşen MD. Humayun Kabir hayatını kaybetti
Zeki Çeler: Biz Kimseyi ayırmadan, herkes için eşitlik istiyoruz
Esentepe'de traktör 7,20 metrelik araziye düştü
“Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı” da masada: 5 yasa tasarısı görüşüldü
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı