Su yükleme işlemleri yapılamayacak!

LTB tarafından yapılan duyuruya göre, yarın saat 16.00’dan 26 Şubat Pazartesi’ye kadar LTB kioskları, web sitesi ile mobil uygulamasından ödeme ve su yükleme işlemlerinin yapılamayacağı bildirildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yapılan duyuruya göre, daha etkin hizmet vermek için sistemde yapılacak çalışmalar nedeniyle yarın saat 16.00’dan 26 Şubat Pazartesi’ye kadar LTB kioskları, web sitesi ile mobil uygulamasından ödeme ve su yükleme işlemlerinin yapılamayacağı bildirildi.

Açıklamada, “Ayrıca, anlaşmalı bankalar ile anlaşmalı su kontör yükleme noktalarından yükleme yapılamayacaktır. Özellikle kontörlü su kullanan yurttaşlarımızın 23 Şubat Cuma günü 16.00’ya kadar su yüklemelerini tamamları, çalışmalar sürecinde su eksikliği yaşamamalarını sağlayacaktır.” denildi.

Gündem Haberleri

LAÜ Psikoloji Bölümü Dünya Ruh Sağlığı Gününde Atölye Çalışması Gerçekleştirdi
Arıklı: YDP, hedeflerini gerçekleştirebileceği partiyle hükümet kurar
Üçlü görüşme 9 Kasım’da Holguin’in ev sahipliğinde yapılacak
Lefkoşa'daki okullarda bugün öğleden sonra grev yapılacak
135 yabancı uyruklu kişinin usulsüz başvurusu iptal edildi