Süpermarketten 2 bin 674 TL’lik kıyafet ve iç çamaşırı çaldı

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir süpermarketin kıyafet reyonundan kıyafet ve iç çamaşırı çalan Kongo uyruklu L.C. mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Yılmaz Sevdalı mahkemeye olguları aktardı.

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir süpermarketin kıyafet reyonundan kıyafet ve iç çamaşırı çalan Kongo uyruklu L.C. mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Yılmaz Sevdalı mahkemeye olguları aktardı.

Polis,  4.11.2025 tarihinde saat 16.10 raddelerinde Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir süpermarketin kıyafet reyonundan muhtelif marka ve modellerdeki 2 bin 674,98 TL değerinde 8 parça konfeksiyon ürününü herhangi bir ödeme yapmadan market dışına çıkararak sirkat ettiğini söyledi. Polis, zanlının aynı gün tutuklandığını, sirkat etmiş olduğu muhtelif marka ürünlerin ve olay anını gösteren kamera görüntülerinin emare olarak alındığını söyledi. Polis, zanlının suçunu kabul ettiğini kaydetti.

Zanlının ülkede öğrenci olarak bulunduğunu, sabıkası olmadığını kaydeden polis, ileride davalarında hazır bulunması amacıyla teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırmasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada 2 gün ıspat-ı vücut yapmasına emir verdi.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"