Şüpheli hareketleri ele verdi

Gazimağusa’da Barış Sokak üzerinde, yaya olarak yürümekte olan A.U.U.(E-30)’nün şüpheli hareketleri üzerine Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu çıktı

POLİS BASIN SUBAYLIĞI AÇIKLAMASI:

15.12.2020 tarihinde, saat 20:30 sıralarında, Gazimağusa’da Barış Sokak üzerinde, yaya olarak yürümekte olan A.U.U.(E-30)’nün şüpheli hareketleri üzerine Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek adı edilen tutuklanmıştır.

Yapılan ileri soruşturmada meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen A.A.H.(E-27) ve S.O.A.(E-32) tutuklanmış olup,  S.O.A.’nun tasarrufunda ise yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak