Taçoy: Aralık ayına kadar zam yok

Enerji Bakanı Taçoy, Aralık 2020’ye kadar elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını, fiyatların hiçbir şekilde değişmeyeceğini söyledi.

Enerji Bakanı Taçoy, Aralık 2020’ye kadar elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını, fiyatların hiçbir şekilde değişmeyeceğini söyledi.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Haber Kıbrıs TV’de gazeteci Hüseyin Ekmekçi’nin sorularını yanıtladı. Bakan Taçoy, Aralık 2020’ye kadar elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını, fiyatların hiçbir şekilde değişmeyeceğini söyledi.

Taçoy, KIB-TEK içinde bir düzen oluştuğunu ve eksikleri görmeye başladıklarını belirterek, gerekli tedbirlerin alındığını kaydeti. Taçoy, Mayıs 2019’dan bu yana elektrik fiyatlarına zam yapılmadığını da anımsattı.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak