TDP toplanıyor: Gündem Cumhurbaşkanı adaylığı

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, BRT’de katıldığı programda Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, BRT’de katıldığı programda Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

“Mustafa Akıncı PM'NİN TALEBİ ÜZERİNE NEZAKET ZİYARETİ YAPACAK"

Parti Meclisi’nin (PM) bu akşam yapacağı toplantıda önemli kararlar alınacağını söyleyen Çeler, 4’üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da PM'nin talebi üzerine toplantıya katılacağını belirtti. Çeler, “Mustafa Akıncı’yı, istişare açısından önemli konuları değerlendirmek üzere nezaket ziyareti için davet ettik. Sağ olsun, bizi kırmadı ve toplantımıza katılacak” dedi.

TDP'nin seçim sürecine hazır olduğunu vurgulayan Çeler, "Hükümetin ve Meclisin bir parçası olmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ettik. Çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da PM'de geniş bir değerlendirme yapılacak. Net kararımızı açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

PM’nin toplantısında Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) aldığı ön kararların ele alınacağını kaydeden Çeler, "Önümüzde yaklaşık 9 aylık bir süreç var. Ancak nihai kararı bu akşam netleştireceğiz," ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor