Telefon şifreleri kırılacak

Ülkeye girerken 46 adet bankamatik kartı, 10 adet sim kart ve farklı kişilere ait internet bankacılığı hesap bilgileri ile yakalanan iki kişi aleyhindeki soruşturma sürüyor

Mersin’den temin ettiği 46 adet bankamatik, 10 adet sim kart ve farklı kişilere ait internet bankacılığı hesaplarını teslim etmek için valizine koyarak Girne Turizm Limanı’ndan giriş yapmak isterken yakalanan Semih Sal ve emareleri almak için onu limanda karşılayan Hasan Güneş aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Zanlı Abdullah Deniz ise alınan 2 günlük tutukluluk süresinde, olayla bağlantısı olmadığı için mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.

Sal ve Güneş ek tutukluluk talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek zanlıların 4’er gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak