Teminat şartlarını yerine getiremedi

Lefkoşa’da 36 yaşındaki E.Ş’ye cinsel tecavüzde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Murat İri, dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı

Lefkoşa’da 36 yaşındaki E.Ş’ye cinsel tecavüzde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Murat İri dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ahmet Kavan, zanlının 11 Temmuz saat 02.00 sularında Lefkoşa’da sakin 36 yaşındaki E.Ş’nin evine konuşmak maksadı ile gittiğini, zorla içeri girdiğini, ikili arasında tartışma çıktığını ifade etti. Polis, zanlının tartışma esnasında E.Ş.’nin boğazını sıkıp, “Benimle olmazsan seni öldürürüm” dediğini ve parmakları ile cinsel tecavüz suçu işlediğini açıkladı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak