2-8 Mart tarihlerini kapsayan analiz sonuçlarına göre, 33 ithal ürün arasında, Onbaşı Ltd.’e ait çeri domates ve Trabzon hurması menşeine iade edilecek. Köşe Ticaret’e ait deveci armudu ile Svs Ltd’e ait ayva imha işlemine tabii tutulacak.
62 yerli ürün arasında ise Tatlısu’da Bilal Ateş ve Mehmet Ateş’e ait asma yaprağı, Mehmet Ali Keskin’e ait biber ve Gazimağusa’da Ramazan Ateş’e ait kaypa biber limit üstü çıktığı için hasadı durduruldu.
Tatlsu’da Mehmet Ali Keskin’e ait fasulye 3.analizinde de limit üstü çıktığı için imhasına karar verildi.
Geçen haftaki analizde limit üstü çıkan Tatlısu’da Ayşe Kocaman’a ait ayşe kadın fasulye ve Özcan Bozkoyun’a ait fasulye bu haftaki analizinde limit altına indiği için hasadına izin verildi.
Gündem Haberleri
Üç ayrı trafik kazası: 2 yaralı
Demir mangalla bir araca defalarca vurarak hasara uğrattılar
Kemal Baykallı, TDP Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi
"Bu topraklarda bayrağımız inmeyecek, ezanımız susmayacak.”
Naaşın Ferdi Törer’e ait olduğu tespit edildi