Trafik canavarı baba ile oğlunu hayattan kopardı

Kuzey Kıbrıs’ta trafik kazalarının boyutu her geçen gün daha da korkunç bir boyuta ulaşıyor. Trafikte hayatını kaybedenler geride acı dolu hikayeler bırakıyor.

Kuzey Kıbrıs’ta trafik kazalarının boyutu her geçen gün daha da korkunç bir boyuta ulaşıyor. Trafikte hayatını kaybedenler geride acı dolu hikayeler bırakıyor.

ACI TESADÜF

Tarih 16 Aralık 2012, başkent Lefkoşa acı bir haberle uyandı. Gönyeli çemberinde meydana gelen korkunç kazada 19 yaşındaki Erhan Bişmiş ölmüştü. Aynı kazada Buse Özvurulmuş ve Cenk Atunlar yaralanmıştı. Kazada suçlu bulunan sürücü Cenk Atunlar hapse mahkum edilmişti.

11 YIL SONRA BABA

Bu kazanın üzerinden tam 11 yıl sonra bu kez baba Özkan Bişmiş trafik kazasında can verdi. 26 Haziran 2023 tarihinde Lefkoşa Sanayi Bölgesinde meydana gelen kazada ağır yaralanmıştı Özkan Bişmiş, 20 gün yoğun bakımda tedavi gören Özkan Bişmiş 16 Temmuz’da hayatını kaybetti.

Diyaliz teknikeri olan Özkan Bişmiş, sağlık camiasında tanınan bir isimdi. Özkan Bişmiş'in hayatını kaybettiği kazada sorumlu tutulan sürücü 13 gün sonra tutuklanabildi. 

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek