Tuğcu: Bugün polise bilgi verdim yarın şikayetçi olacağız

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla ilgili El-Sen Başkanı Ahmet Tuğcu, bugün Mali Şube’de polise bilgi verdi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla ilgili El-Sen Başkanı Ahmet Tuğcu, bugün Mali Şube’de polise bilgi verdi.

Haber Kıbrıs’a konuşan Tuğcu yarın ifade vereceğini ve şikayetçi olacaklarını söyledi.

Kıb-Tek’teki yolsuzluk iddiaları ile ilgili hem El-Sen hem de Halkın Partisi polise şikayette bulunmuştu.

Bu bağlamda Tuğcu, kuruma yakıt alımı noktasında “20 milyon dolarlık zarar” soruşturması ve “Çalışmayan bir makinenin sigortalanması” konusunda polise bilgi verdi.

El-Sen Başkanı Ahmet Tuğcu, yarın Kıb-Tek ile AKSA arasında imzalanan “Kalecik III” sözleşmesi hakkında ve kurumda bozuk olan makinenin sigortalanması ile ilgili polise şikayetçi olacaklarını ekledi.

 

Gündem Haberleri

"Hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor"
Şenkaya: 200 milyon Euro Güney'e kaydı
KTOEÖS LTL önünde okul müdürüne açılan soruşturmayı eleştirdi
Banka çalışanları hakim karşısında!
Polisin dur emrine uymadı, polislere çarptı