Tüp gaz krizi yaşanıyor

Tedarikte yaşanan sorunlar nedeniyle birçok markette tüp gaz satışı durduruldu. Bazı marketlerin stokları tükenirken, bazı marketlerde ise sınırlı sayıda tüp gaz kaldı.

Ülkede akaryakıta gelen zammın ardından şimdi de “tüp gaz krizi” yaşanıyor... Birçok markette tüp gaz satışı durduruldu.

Kıbrıs Postası’nın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre, bazı marketlerin tüp gaz stokları tükendi.

Stokları tükenmeyen marketlerde ise sınırlı sayıda tüp gaz kalırken, bu marketler de yakın zamanda müşterilerine tüp gaz satamayacak duruma gelecek.

Tedarikte yaşanan sorundan dolayı bu krizin yaşandığı öğrenilirken, 15 Haziran’a kadar ülkeye tüp gelmeyeceği de iddia ediliyor.

Öte yandan on kiloluk ev tipi tüp gazlar 28 Nisan 2023 tarihinden itibaren 250 TL’ye marketlerde satışa sunuluyor.

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek