Turizm Bakanlığı ile Esnaf ve Zanaatkarlar Odası arasında iş birliği protokolü imzalanıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası arasında bugün saat 15.00’da iş birliği protokolü imzalanıyor.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası arasında bugün saat 15.00’da iş birliği protokolü imzalanıyor.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, protokol, KKTC’deki iş ve hizmet taleplerini karşılanmasını sağlamak amacı ile geliştirilen mobil uygulamanın, kullanıcılar (hizmet talep edenler) ile iş ve hizmet sağlayıcılar arasındaki etkileşimi kolaylaştırması, esnek, güvenli ve hizmet kalitesinin de olumlu yönde artması amacıyla imzalanıyor.

Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Hakan Ataöv Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan iş birliği protokolüne, Fikri Ataoğlu ile Mehmet Ali Arıç imza koyacak.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti