Türkiye'de 753 yerde 6 Haziran'da seçim yapılacak

Farklı nedenlerle boş bulunan 752 mahalle veya köyde muhtarlık, ihtiyar heyeti için seçim yapılacak.

 Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için sandık başına gidilecek.

Çeşitli nedenlerle boş bulunan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri ile köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için 6 Haziran'da sandık başına gidilecek.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bazı illerdeki 752 köy ve mahallede farklı nedenlerle boş bulunan muhtarlık veya ihtiyar heyeti için seçim yapılacak.

Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde ise belediye başkanı ve meclis üyeleri için sandık başına gidilecek. Böylece 6 Haziran'daki ara seçimlerde 753 yerde seçim heyecanı yaşanacak.

Türkiye Haberleri

Mersin Limanı’nda kimyasal alarm!
Türkiye’de ağustos enflasyonu yıllık 31,51 oldu
Türkiye’nin nüfusu 86 milyon 320 bin oldu
Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye gelecek Türk asırlarının müjdesidir