Ülkede kaçak oldukları tespit edilen 21 kişi tutuklu yargılanacak

Lefkoşa’da gerçekleştirilen huzur operasyonunda ülkede kaçak olarak bulundukları tespit edilen 21 zanlı tutuklanmalarının ardından mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen huzur operasyonunda ülkede kaçak olarak bulundukları tespit edilen 21 zanlı tutuklanmalarının ardından mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayı aktaran polis memuru İsmail Çarık, 21 Ekim tarihinde Minareliköy’de Kirli Sanayi Bölgesinde bir apartman içerisinde polis ekibi tarafından yapılan soruşturmada, 21 kişiye muhaceret kontrolü yapıldığı ve tümünün de ülkede izin bulunduklarının tespit edildiğini anlattı.

Polis, mesele ile ilgili olarak tahkikatın tamamlandığını belirterek, yasal statüsü olmayan zanlıların tutuklu yargılanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker,  zanlıların 1 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Gündem Haberleri

Kıdem tazminatları için 2026 bütçesinde ödenek ayrıldı
Bin 824 gündür ülkede kaçak olduğu ortaya çıktı
Tehlikeli sürüşe 10 bin 240 TL ceza!
"Ülkedeki tüm büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar aşılanmalı"
Pazar gününden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor