Uluçay, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Çelebi’yi kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Erdoğan Çelebi’yi kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Erdoğan Çelebi, Uluçay’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, başarılar diledi.

Çelebi, teşkilatın bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarda KKTC Cumhuriyet Meclisi’ni yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, bundan sonra da aynı işbirliği ve yakınlıkla hareket edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da, hiçbir zaman istenmeyen doğal afetler karşısında Sivil Savunma Teşkilatı’nın canla başla çalışarak görevini yaptığının bilinci içerisinde olduklarını belirtti.

Bundan sonraki dönemde de görevini en iyi şekilde yerine getireceğini inandığı teşkilatın görevinin çok önemli olduğunu belirten Uluçay, ziyareti için Çelebi’ye teşekkür etti.

Gündem Haberleri

Üç ayrı trafik kazası: 2 yaralı
Demir mangalla bir araca defalarca vurarak hasara uğrattılar
Kemal Baykallı, TDP Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi
"Bu topraklarda bayrağımız inmeyecek, ezanımız susmayacak.”
Naaşın Ferdi Törer’e ait olduğu tespit edildi