Umut taciri 1 gün tutuklu kalacak

Girne Turizm Limanı’ndan tır içinde 18 Suriye vatandaşı ve yüzlerce paket kaçak sigarayı ülkeye sokmak suçundan tutuklanan Cumali Çolak, mahkemeye çıkarıldı

Evrim KAMALI

 Girne Turizm Limanı’ndan tır içinde 18 Suriye vatandaşı ve yüzlerce paket kaçak sigarayı ülkeye sokmak suçundan tutuklanan Cumali Çolak, mahkemeye çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru, zanlı Cumali Çolak’ın “Gümrüksüz mal tasarrufu” ve “Suç işlemeye teşebbüs” suçlarından tutuklandığını anlattı. 

Polis,  zanlının önceki gün kullanımında bulunan 33 RC 393 plakalı tırın dorsesinde arama yapıldığını ve dorsede gizlenmiş 544 paket, değeri 47 bin 600 TL olan kaçak sigara ve KKTC’ye gizlice girmek isteyen 18 erkek Suriye vatandaşı tespit ettiklerini söyledi. 

 

Haberin devamı için yıklayınız.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak