"Üretimi hükümete teslim edeceğiz"

Hayvan Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, zamlar ve pahalılık nedeni ile hayvancının üreticiyi bıraktığını ifade etti

Kıbrıs Postası TV’de Canan Onurer’in sunduğu “Sabahın Haberleri” programına telefon bağlantısı gerçekleştiren Hayvan Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, zamlar ve pahalılık nedeni ile hayvancının üreticiyi bıraktığını ifade ederek, bugün saat 12.00’de Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı’na yazılı olarak üretimi teslim edeceklerini açıkladı.

Naimoğulları, hükümetin Salı gününe kadar zamlara, pahalılığa ve hayvan üreticisinin sorunlarına çözüm bulmaması halinde, hayvanlarını araçlara doldurup Cumhuriyet Meclis’i önüne bırakacaklarını açıklarken, “orada baksınlar, Yaşayan bilir, yaşasınlar görsünler, eğer karlıysa devam etsinler. Biz bu işi artık yapamıyoruz” dedi.

Gündem Haberleri

Otomobil ile Beton Mikseri kafa kafaya çarpıştı
9 ayrı pakette 220 gram! uyuşturucu ele geçirildi
4 kilo uyuşturucu ele geçirildi, zanlı tutuklandı
Sanayi bölgesindeki kaportacıyı soydu
Düzenlenen ortak operasyonda bir kilo uyuşturucuyla yakalandılar