Üstel: “AJet seferleri 6 Bin TL’yi geçmeyecek”

Türk Hava Yolları (THY) ve AJet ile “Ada Kıbrıs” projesi kapsamında hayata geçirilecek yeni uçuş düzenlemeleri için protokol imzalandı.

Türk Hava Yolları (THY) ve AJet ile “Ada Kıbrıs” projesi kapsamında hayata geçirilecek yeni uçuş düzenlemeleri için protokol imzalandı. Protokol töreni, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın katılımıyla gerçekleşti.

İmza töreninde konuşan Başbakan Ünal Üstel, AJet’in Ada Kıbrıs projesi kapsamında KKTC’ye yönelik seferlerinin 6 bin TL’yi geçmeyecek uygun fiyatlarla bugünden itibaren satışa sunulacağını açıkladı.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ise projeyle ilgili Londra’da yapılacak yeni bir lansmana dikkat çekerek, 26 Temmuz’da gerçekleşecek tanıtımın ardından Ercan–Londra Stansted hattında gidiş-dönüş uçak biletlerinin 250 Euro fiyatla satışa sunulacağını duyurdu.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti