"Utanmayı attığınızın en son göstergesi"

CTP Lideri Tufan Erhürman, Başbakan Ünal Üstel’in talebi ile Girne Belediyesi'ne ait LED ekranın kaldırılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CTP Lideri Tufan Erhürman, “Girne'deki "Utan ve Git" ilanından rahatsız olan "hükumet", her zaman olduğu gibi hukuka aykırı davranmaktan hiç çekinmeden (işin hukuki süreçle ilgili tarafı için sevgili Murat Şenkul'un konuyla ilgili paylaşımına bakılabilir) yalnızca ilanı değil, doğrudan doğruya LED ekranı söküp götürmeye kalkmış!” ifadelerini kullandı.

İşte açıklama :

Girne'deki "Utan ve Git" ilanından rahatsız olan "hükumet", her zaman olduğu gibi hukuka aykırı davranmaktan hiç çekinmeden (işin hukuki süreçle ilgili tarafı için sevgili Murat Şenkul'un konuyla ilgili paylaşımına bakılabilir) yalnızca ilanı değil, doğrudan doğruya LED ekranı söküp götürmeye kalkmış!

Kendinden emin olmayanın, demokrasiyi sindiremeyenin muhalefete tahammülsüzlüğü! Boşuna "Utan ve Git" demiyoruz. Utanmayı attığınızın en son göstergesi... #UtanVeGit #utanvegit

Gündem Haberleri

Taçoy’dan akaryakıta zam sinyali!
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla attı
Lapta’da hayvan kaçakçılığı!
Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim’de başlayacak
Ekinci: Genel sağlık sigortasını hayata geçireceğiz