Uyuşturucudan tutuklandı

M.B. uyuşturucu suçundan tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da tasarrufundaki uyuşturucu madde ile Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a geçiş yapmak isterken tespit edilen zanlı M.B. tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. Özder huzurda bulunan zanlı Mahmut Boral’ın 26 Nisan 2019 tarihinde, saat 17.20 sırlarında, Lefkoşa’da Ledra Palas Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada üzerinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis tutuklanan zanlının mesele ile ilgili itiraf içerikli bir gönüllü ifade verdiğini ve vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini belirterek soruşturma maksatlı zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor