Yıldırım Köyü Muhtarı Osman Birşen, Geçitkale-Yıldırım arasındaki yolun 15 yıldan beri atıl vaziyette durduğunu söyledi. Muhtar Birşen, aynı durumda olan Yıldırım-Kuzucuk yolunun da çok kötü durumda olduğunu vurguladı.
Yolların resmen hurdaya döndüğünü belirten Birşen, “Bakanlığın bilgisi var ama ilgilenen yok” dedi. Akova-Yıldırım köyü arasına elektrik direklerinin konulduğunu ifade eden Birşen, halen elektrik verilmediğini söyledi.
“Yollar darmadağın oldu”
Muhtar Osman Birşen, “Geçitkale-Yıldırım arasındaki yol 15 yıldır atılı vaziyette duruyor. Hiç kimse ilgilenmiyor. Aynı durumda olan ikinci bir yol daha var. Yıldırım-Kuzucuk yolu da çok berbat haldedir ve çok kullanılan bir yoldur. Yollar resmen hurda oldu. Geçitkale-Yıldırım arası yol, kullanılmaz haldedir. Ağır vasıtalar nedeniyle yol, darmadağın oldu. Ulaştırma bakanının bilgisi var ama ilgilenen yoktur. Sormak isterim Geçitkale-Yıldırım yolu ne oldu?”
Haberin devamı için tıklayınız.