Vicdanınız rahat mı?

Asgari ücrete yapmış olduğunuz günlük 7 TL, ayılık 190 TL’lik artış sonrasında acaba Vicdanınız rahat mı? Başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyor musunuz Sayın Cemal Özyiğit?

İşçinin, çalışanın, emekçinin partisi olduğunu söyleyen Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), çalışan emekçi kesimi açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm etti. Muhalefet olduğu dönemde mangalda kül bırakmayan ve dönemin hükümetlerini asgari ücrete yapmış oldukları artış nedeniyle acımasızca eleştiren TDP, kendine bağlı olan bakanlığın belirlediği yeni asgari ücret ile kendine destek veren ve oyunu aldığı seçmenine ihanet ederek, eleştirdiği statüko partilerinden bir farkı olmadığını ortaya koydu. Bu sonuçla “Dağ Fare doğurmuş” oldu.

Muhalefet olduğu dönemde bundan yaklaşık olarak sekiz ay önce asgari ücrete yapılan 155 TL artış için “asgari ücretin yalnızca 155 TL artırılmasının asgari ücretli çalışanlarla dalga geçmektir” açıklamasını yapan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün asgari ücrete ‘iyi bir artış yapılacağı’ yönünde söylemi üzerine, “Sn. Başbakan 155 TL’lik artış sizce iyi bir artış mı? Çalışana yaptığınız bu artıştan sonra vicdanınız rahat mı? diye sormuştu. Tüm asgari ücretli çalışanlar adına şimdi biz soruyoruz. Kendi hükümetiniz döneminde Asgari ücrete yapmış olduğunuz günlük 7 TL, ayılık 190 TL’lik artış sonrasında acaba Vicdanınız rahat mı? Başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyor musunuz Sayın Cemal Özyiğit?

İlgili Haber:

https://www.havadiskibris.com/ozyigit-asgari-ucrete-yapilan-artisi-elestirdi/

Gündem Haberleri

Eski kız arkadaşının evini bastı, telefonunu çaldı
KTMMOB Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı
"Harcırahlar ödenmezse, Ercan’da grev var"
Kasaplar Birliği Başkanlığı'na Raşit Şenkaya getirildi
İlseven: Yeni bir peşkeş daha