Yaban bitti sıra tabelalara geldi

KKTC’de av zamanı bir birini vuran, vurduğu sayısız avları sıralayarak sosyal medyada övünme payı çıkartan bazı avcılar yabanı bitirdikten sonra yolda yön belirleyen ve trafik akışını rahatlatan tabelaları kurşunlamaya başladı.

Detay'tan Taner Ulutaş'ın haberine göre, Tabelaları marifetmiş gibi kurşunlayan ve delik deşik eden sorumsuz kişilere bazı vatandaşlar tepki göstermeye başladı.

Hüseyin Cumaoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Hadi anladım. Yollar bozuk eleştiriyoruz. Levhalar düştü eleştiriyoruz. Peki ama bu resmen magandalık. Allah aşkına trafik yön levhasının kurşunlanmasını nasıl izah edelim. Çivisi çıktı oğlum bu ülkenin. Bunu da sadece hükümetlere mal etmeyelim. Birazda kendimize bir bakalım. Artık bu levhanın parası cebimizden çıktı bilesiniz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlar, tabelaları kurşunlayan. Devlet malına zarar verenlerin polis tarafından tespit edilerek gerekli soruşturmanın yapılmasının artık şart olduğuna ayrıca vurgu yapıyor.

 

Gündem Haberleri

Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli yağış uyarısı!
Okullar tatil, tüm birimler alarmda!
"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek