Yarın ve cumartesi günü sağanak bekleniyor

Meteoroloji Dairesinden verilen bilgiye göre, 5 – 11 Şubat tarihleri arasında bölgenin, genellikle alçak basınç sistemi serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.

Yarın ve cumartesi günü yer yer sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Dairesinden verilen bilgiye göre, 5 – 11 Şubat tarihleri arasında bölgenin, genellikle alçak basınç sistemi serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.

Hava, bugün parçalı ve çok bulutlu, yarın parçalı ve çok bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, cumartesi parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, pazar parçalı ve az bulutlu, diğer günler parçalı ve çok bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk günleri iç kesimlerde ve sahillerde 17 – 19 , sonraki günlerde ise 20 – 22 derece  dolaylarında seyredecek.

Rüzgar periyodun ilk günleri kuzey ve doğu yönlerden, diğer günlerde ise güney ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, cumartesi ve pazar günleri ise yer yer fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"