YDP, Erhürman’ı eleştirdi

Yeniden Doğuş Partisi (YDP), Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın açıklamalarına eleştirilerde bulundu.

DP’den yapılan yazılı açıklamada, Erhürman’ın konuşmasında kullandığı ifadeler eleştirilirken, “Siyasetçiler vatandaşa karşı her daim dürüst olmakla mükelleftirler” denildi. 
 
Açıklamada, özetle şunlar ileri sürüldü:
 
“Mevcut hükûmetin ve mensuplarının tıyneti hepimizin malûmudur. Bu cihetten, bilgisizlik zaten onlardan beklediğimizden farklı birsey değildir; fakat “yalan” kat’iyyen kabul edilemeyecek ve hiçbir hal ve kârda “komik” addedilemeyecek, affın fevkinde bir husustur. Sn. Erhürman gibi ileri gelen bir siyasetçinin “yalan”ı komik olarak değerlendirerek hafife alması hat safhada endişe verici ve seçmenin ciddî olarak dikkate alması gereken bir meseledir.” 

Gündem Haberleri

Üstel: KKTC, Egemenlik hakları söz konusu olduğunda tüm tedbirleri kararlılıkla alır
Erhürman: Çayhan Düzü’nde sükunet hakim, diyalog sürüyor
Yasaklı bölgede balık avlayan kişiye 60 bin TL para cezası!
"Pahalılık dalgası daha tam yansımadı, yoksulluk derinleşiyor"
Uyuşturucu ile yakalanan iki öğrenci teminatla serbest bırakıldı