YDP MYK bugün acilen toplanıyor

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Meclis Başkanlık seçiminde yaşanan krizi görüşmek üzere bugün saat 12.00’da  de acil toplantı yapacak.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Meclis Başkanlık seçiminde yaşanan krizi görüşmek üzere bugün saat 12.00’da  de acil toplantı yapacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan YDP Genel Sekreteri Erşah Yılmaz, “Mecliste yaşanan gerginlik son derece üzüntü verici. Ülkenin bu kadar sorunu varken, hele hele New York’ta Önemli gelişmeler eşiğinde iken bu konudaki tartışmalar herkes gibi bizleri de rahatsız ediyor.  Günlerden beri Başsavcılık makamı üzerinde ciddi bir mahalle baskısı oluşturuldu. Başkanımızın da dediği gibi, bu baskı altındaki Başsavcının nasıl objektif hukuki bir görüş vereceği bizlerin de merak konusu. Tüm bunları ve izleyeceğimiz stratejiyi MYK da konuşacağız” dedi.

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek