YDP’den verilen bilgiye göre, toplantıda konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı, emekçinin sesi olarak iktidara gelenlerin, ekonomiyi patronlara teslim ettiğini savundu.
“Hükümetin patronların çıkarını koruduğunu” ileri süren Arıklı, hükümetin işçiyi, emekçiyi, köylüyü koruyacak en ufak bir tedbirinin olmadığını iddia etti.
Arıklı, “Emekçiden yana olduğunu iddia edenlerin içine düştüğü durum son derece üzücüdür” dedi.
Toplantıda konuşan Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz ise, okulların sorunlarla açıldığını söyleyerek, sorunlar karşısında sendikaların sesini çıkarmadığını savundu.
Büyükyılmaz ,“Bu ülkede ilkesizlik ve çifte standart oldukça bir yere varmamız mümkün değildir. Başka partiler hükümette olsa idi ve bu sorunlar yaşansaydı, bu sendikalar bakanlığın altını üstüne getirir, günlerce grev yaparlardı” iddiasında bulundu.
Gündem Haberleri
Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak