"Yeni hava yolu şirketi Mart 2023'de devrede olacak"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, yeni hava yolu şirketinin Mart 2023 tarihinde devreye girmesini planladıklarını ifade ederek, şirketin hisselerinin halka açık olacağını dile getirdi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, BRT ekranlarında yayınlanan ’18. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı. Arıklı, yeni bir hava yolu şirketinin kurulmasına yönelik birçok firmanın devrede olduğunu belirterek, şirketin halka açık bir şirket olacağını, fizibilite çalışmalarının yapıldığını aktardı. 

Arıklı, ilk olarak 6 uçakla başlayacaklarının altını çizerek, kurulması planlanan şirketin hisselerinin bir kısmının halka açılacağını ve yeterli talep gelmemesi halinde yurt dışına pazarlayacaklarını belirtti. 

"Mart 2023 yılında bu hava yolu şirketini devreye sokmayı planlıyoruz" diyen Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, öncelikli olarak charter seferlerin devreye girebileceğini kaydetti. 

Erhan Arıklı, "Bizim en büyük hedefimiz, bir an evvel uçak seferlerini başlatıp, bilet fiyatlarını ucuzlatmaktır..." dedi. 

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti