Yoldan çıkan kamyon, yol kenarındaki çöp kamyonuna çarptı

Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunda bu sabah meydana gelen kazada, yoldan çıkan buzluklu kamyon, arızalandığı için yol kenarına çekilen çöp kamyonuna çarptı. Kazada buzluklu kamyon şoförü yaralandı.

Lefkoşa - Gazimağusa ana yolunun 2-3’üncü kilometreleri arasında, bugün saat 06.30 sıralarında, 25 yaşındaki Arda Kadir Hovarda yönetimindeki SN 940 plakalı buzluklu kamyon ile Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu yolun sol kısmında bulunan trafik levhasına sol ön kısmı ile çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek, arızalandığı için gerekli emniyet tedbirleri alınıp banket içerisinde park halinde bırakılan 54 yaşındaki Ersan Borucu sorumluluğundaki JY 244 plakalı çöp kamyonunun sağ arka kısmına da çarpıp yan kısmına üzerine devrilip durdu.

Kaza sonucu yaralanan Hovarda, kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Acil Servis’te müşahede altına alındı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kazadaki araçların çekilebilmesi için yol kapatıldı ve trafik çevre yoluna verildi.

Gündem Haberleri

35 yıllık hapis cezası “fahiş” bularak 5 yıl indirildi
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, büyükbaş hayvanlar için şap aşılaması başlattığını duyurdu
Çevreyi kirleten firma suçüstü yakalandı
21 yaşındaki Gizem Gümüşsoy trafik kazasında hayatını kaybetti