Yonca Kavşağı ile Yusuf Çocuk Ltd. arasındaki yolda temizlik çalışmaları devam ediyor

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda gece ve gündüz saatlerinde refüj ile yol kenarlarında temizlik çalışması yürütüyor.

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Temizlik Şubesi, Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde Yonca Kavşağı ile Yusuf Çocuk Ltd. arasındaki yol güzergahında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden verilen bilgiye göre, ekipler, çarşamba ile perşembe günleri, 00.00-07.00 saatleri arasında polis kontrolünde kısmen trafiğe kapatarak, refüj ile yol kenarları temizliğini yapacak.

Ayrıca temizlik ekipleri, Yonca Kavşağı ile eski Ercan Havalimanı çemberi arasında yarın, çarşamba ve perşembe mesai saatleri içerisinde yol kenarları ile refüj temizlik çalışmasına başlayacak.

Belediyeler Haberleri

Karavezirler, 1.230 ilkokul öğrencisi için eğitim çeklerini müdürlere teslim etti
Sivrisinekler larva döneminde kontrol altına alınıyor
Cadde Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binasının temeli yarın atılıyor
Şenkul: Atık su sorununu kökten çözecek ihaleye yıl sonuna kadar çıkmayı hedefliyoruz